KAYSERİ / YEŞİLHİSAR - Kayadibi Ortaokulu

Anasınıfı öğrencilerimiz eğlenerek öğreniyor

Anasınıfı Öğrencilerimizin 1 Rakamı Sanat Etkinliği

Ekm

Okulumuz anasınıfı öğrencilerinin el göz koordinasyonu gelişimi için makas çalışmaları yapıldı.

Ekm

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz İhsan KAYHAN ve orta okul öğrencilerimizin origami çalışması

Ekm

Beden Eğitimi ve Spor Dersinde yapılan koordinasyon çalışmaları maksada yönelik bilinçli

hareketlerin devamlılığı ve ahenkli etkinliklerle çocuklarımızın gelişimi desteklenmektedir.

Ekm

2022-2023 eğitim öğretim yılında yapılan 8. sınıf işleyen zeka hazır bulunuşluk sınavında okulumuz öğrencilerinden İrem AYDIN il ve ilçe birincisi olmuştur.

Okulumuzda düzenlenen satranç turnuvası heyecanlı bir şekilde devam etmektedir.

Haz

TELAFİ EĞİTİMİ KAPSAMINDA ROBOTİK KODLAMA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ. ROBOTİK KODLAMA SETİMİZİ KULLANARAK UÇAK TASARLADIK. UÇAĞIMIZIN TASARLANMA AŞAMALARINI ÖĞRENCİMİZ 6-A SINIFI ÖĞRENCİMİZ ŞERİFE İREM AYDIN BİZLERE ANLATIYOR.