KAYSERİ / YEŞİLHİSAR - Kayadibi Ortaokulu

May

İlçede yapılan okullar arası satranç ve dart turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize madalyalarını ve katılım belgelerini takdim ettik. Öğrencilerimizi başarılarından ötürü tebrik ederiz.

May

Okulumuzda düzenlemiş olduğumuz okullar arası dart turnuvasına katılan bütün öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Turnuvamızı ziyaret eden Sayın Kaymakamımız Ahmet Ali ALTINTAŞ, Sayın ilçe milli eğitim müdürümüz Mehmet BOZDAĞ, Sayın şube müdürümüz Murat ŞAHİN öğrencilerimize başarı dileklerinde bulundular.

Kayseri Birlikte Okuyor

ERVA - ERDEMLERİMİZLE VARIZ

ÇEDES - ÇEVRE DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM

Okulumuzdan büyük başarı

Ekm

Peygamber Efendimizin (sav) dünyayı şereflendirdiği gün olan Rebiülevvel ayının 12. gecesi 7 Ekim Cuma günü olan Mevlid Kandilini okulumuzda yapılan etkinliklerle kutladık.

May

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu şiir dinletisinde 6-A sınıfı öğrencilerimizden MELİSA ALTIPARMAK "GÜLCE"adlı şiiri okudu.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.

May

Türkçe öğretmenimiz Mustafa ERGİNBAŞ'ın hazırlamış olduğu münazara okulumuzda yapıldı.Münazarada 7-A sınıfı TEKNOLOJİNİN ZARARLARI, 8-A sınıfı ise TEKNOLOJİNİN YARARLARI konusunda görüşlerini paylaştılar.Oldukça çekişmeli geçen münazara sonucunda 8-A sınıfı münazarayı kazandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Kazanan 8-A sınıfını tebrik ediyoruz.