KAYSERİ / YEŞİLHİSAR - Kayadibi Ortaokulu

Haz

Daha önce Hayal Ortakları Derneği/YGA ve MEB'in Bilim Seferberliği Projesine başvurmuştuk.Okulumuz böylelikle Robotik Kodlama ve Havacılık Setine ücretsiz sahip olmuştu. Bu setlerle yaptığımız çalışmalarımızı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Bozdağ okulumuzda inceledi.

Ziyaretleri için müdürümüze teşekkür ediyoruz.

Haz

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ ROBOTİK KODLAMA DERSLERİMİZİ İLGİ VE HEYECAN İLE TAKİP ETTİLER. ÖĞRENCİLERİMİZİN GÖZLERİNDEKİ ÖĞRENME IŞIĞINI GÖRMEK BİZLERİ YENİ PROJELER İÇİN HEYECANLANDIRMAKTADIR.

Haz

TELAFİ EĞİTİMİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA SURVİVOR PARKURU OLUŞTURDUK.ÖĞRENCİLERMİZ BİRÇOK PARKURU BAŞARIYLA TAMAMLARKEN ONLARIN HEYECANLARINA ORTAK OLMAK MUTLULUK VERİCİ BİR OLAYDI.PARKURUN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Haz

Öğrencilerle beraber elinde hediyelerle görünen ve ögrencilerin zihin dünyasinda mitolojik bir masaldan fırlamış kahraman gibi idealize edilen fakat kendisine soruldugunda" Sinop üniversitesi eğitim fakültesi öğrencisi Gamze Nur TEkE, topluma hizmet kapsamında Minik Hayatlar adlı bir proje gerçekleştirerek köylerde bulunan anaokullar için oyuncak tedarikinde bulunuyorum" cevabını aldığımız iyi yürekli insana ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.